Adatvédelmi nyilatkozat

 
 
 

Privacy Notice
 
Privacy Policy 

 

Adatvédelmi nyilatkozat

 

2018. május 25-én lép hatályba

 

 

 

Ez a weboldal adatvédelmi nyilatkozat (az „adatvédelmi nyilatkozat”) foglalja magában azt, hogy a Wahl Clipper vállalat és annak leányvállalatai hogyan gyűjtik, használják és osztják meg az Ön információit. Elmagyarázza az Önről gyűjtött vagy az Ön által az alábbi weboldalak látogatásakor szolgáltatott információk gyűjtési, használati, kezelési, védelmi és nyilvánosságra hozatali gyakorlatainkat https://wahl.com, http://wahlpro.com, http://www.somahaircare.com, https://wahlbarberbattle.com, https://wahlanimal.com, and https://wahlglobal.com („Weboldalak”).

 

 

 

A jelen adatvédelmi nyilatkozat azokra az információkra vonatkozik, amelyeket az alábbi módokon gyűjtünk: (1) a Weboldalakon keresztül, (2) Ön és a weboldal közötti elektronikus levelezéseken keresztül (pl. e-mail, SMS, stb.), és (3) az alapján, hogy Ön hogyan reagál a reklámokra vagy alkalmazásokra harmadik felek weboldalain, illetve szolgáltatásaira.

 

 

 

A jelen adatvédelmi nyilatkozat nem vonatkozik az alábbi módon gyűjtött információkra: (1) a Wahl offlineon keresztül, (2) bármely más weboldalon keresztül, amelyet a Wahl vagy egy harmadik fél működtet, illetve (3) bármilyen harmadik félen keresztül (a leányvállalatokat is beleértve), aki a Weboldalakra irányít vagy elérhetővé teszi a Weboldalakat.

 

 

 

Kapcsolattartási adatok

 

A Wahl Clipper vállalat címe: 2900 North Locust Street, Sterling, Illinois 61081  Ha bármilyen észrevétele vagy kérdése van azzal kapcsolatban, hogyan gyűjtjük és használjuk az Ön személyes információit, küldje el észrevételeit a Wahl postai címére vagy az alábbi e-mail címre privacy@wahlclipper.com vagy az alábbi telefonszámon tud elérni minket 815-625-6525 

 

 

 

Alkalmazhatóság és megfelelőség

 

 

 

Alkalmazhatóság

 

A jelen adatvédelmi nyilatkozat csak a Weboldalakra és a Wahl által gyűjtött, használt, nyilvánosságra hozott adatokra és az Ön adatainak a védelmére vonatkozik. Harmadik fél weboldalaira, alkalmazásaira vagy szolgáltatásaira nem vonatkozik.

 

 

 

Mielőtt hozzáférne, használná vagy kapcsolatba lépne a Weboldalakkal, alaposan nézze át a jelen adatvédelmi nyilatkozat használati feltételeit. Az Ön Weboldalakon végzett tevékenységét a továbbiakban is a Szolgáltatások feltételei (https://www.wahl.com/legal) alapján irányítjuk, amelyek szintén részét képezik a Wahl és Ön között megszületett egyezménynek.

 

 

 

A Weboldalak használatához szükséges megfelelőség

 

A Weboldalakat 16 éven aluli gyermekek nem használhatják. A Weboldalakat lehet, hogy nem fogja tudni használni, ha Ön 16 évnél fiatalabb. Ha Ön 16 évnél fiatalabb, akkor nem szabad semmilyen információt megadnia a Weboldalainkon.  Ha kiderül, hogy egy 16 évnél fiatalabb gyermektől gyűjtöttünk vagy kaptunk bármilyen információt, akkor ezen információkat azonnal törölni fogjuk. Ha úgy gondolja, hogy mi valószínűleg egy 16 évnél fiatalabb gyermekről vagy gyermektől gyűjtöttünk személyes adatokat, kérjük, hogy jelezze nekünk az alábbi e-mail címen privacy@wahlclipper.com, ahol további információkat közölhet az üggyel kapcsolatban vagy kérheti a releváns információk adatbázisunkból való törlését.

 

 

 

Az információk gyűjtése és használata

 

A Wahl több módon gyűjt Önről és az Ön Weboldalak használatával kapcsolatos információiról. Például úgy, hogy Ön információt ad meg magáról, illetve automatikusan gyűjtjük az információkat Önről, amikor Ön hozzáfér, használja vagy kapcsolatba lép a Weboldalakkal. Az ilyen adatfeldolgozások ahhoz kellenek, hogy Ön használni tudja a Weboldalakat.

 

 

 

Kérjük, hogy alaposan olvassa át az adatvédelmi nyilatkozatunkat és a felhasználási feltételeinket, hogy tisztában legyen az Önnel kapcsolatos információkat érintő szakpolitikánkról, gyakorlatainkról és arról, hogyan kezeljük ezeket az információkat. Azzal, hogy Ön elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatunkat és a felhasználási feltételeinket, Ön jóváhagyja, hogy elolvasta a szabályzatainkat és azt, hogyan és miért használjuk az Önnel kapcsolatos információkat. Ha nem szeretné, hogy a szabályzatban leírtak alapján gyűjtsük vagy feldolgozzuk az Ön személyes információit, akkor ne használja a Weboldalakat. Nem vállalunk felelősséget semmilyen harmadik fél által üzemeltetett weboldalakért vagy alkalmazásokért, tartalmakért, adatvédelmi szabályzatokért vagy gyakorlatokért.

 

Azzal, hogy használja a Weboldalakat, elfogadja, hogy a Wahl használni fogja az Önnel kapcsolatos információkat az Egyesült Államokban, Németországban és más országokban, ahol a Wahl működik. Kérjük, hogy vegye figyelembe, az adatvédelmi jogszabályok és standardok egyes országokban eltérhetnek annak az országnak az adatvédelmi jogszabályaitól és standardjaitól, ahol Ön tartózkodik, ideértve a hatóságok jogait, hogy hozzáférhessenek az Ön személyes adataihoz. Csak azokba az országokba helyezzük át az Ön személyes információit, ahova a jogszabályoknak megfelelően áthelyezhetjük az Ön személyes információt. Továbbá biztosítani fogjuk, hogy az Ön személyes információi folyamatosan a megfelelő védelem alatt álljanak. Kérjük, hogy olvassa tovább a tájékoztatót arról, hogyan védjük azokat a személyes adatait, amelyeket Európán kívül helyeztünk el.

 

 

 

Azok az információ típusok, amelyeket a Wahl gyűjthet Önről, a továbbiakat tartalmazzák:

 

 

 

Információk, amiket Ön ad meg nekünk: 

 

 

 

Fiókkal kapcsolatos információk Egyes Weboldalak felhasználói regisztrálhatnak egy online fiókot (egy „Weboldal fiókot”). Nem kötelező regisztrálnia ahhoz, hogy használhassa a Weboldalakat. Viszont, ha regisztrál egy Weboldal fiókot, akkor a Weboldalak olyan területei és funkciói lesznek elérhetők az Ön számára, amelyekhez szükséges a regisztráció. A Wahl a Ön Weboldalakon használt fiókjának regisztrációval kapcsolatos egyes információkat fogja gyűjteni Önnel kapcsolatban, ez lehet személyes adat és egyéb információk, mint például a felhasználónév és a jelszó.

 

 

 

Levelezési információk: Ha regisztrál, e-mailt küld nekünk, feliratkozik a hírlevelünkre vagy az e-mail listánkra, akkor mi megtarthatjuk az Ön e-mail címét és kapcsolattartási adatait ahhoz, hogy eleget tegyünk az Ön kérésének, illetve biztosítsuk Önnek a kért termékeket vagy Weboldalakat, figyelmeztetéseket vagy egyéb kapcsolatokat. Mi nem osztunk meg vagy adunk el más szervezeteknek kereskedelmi célokból semmilyen személyes adatot. Ha nem szeretne a jövőben közleményeket kapni tőlünk, kérjük, hogy küldjön ezt a kérelmét e-mailben küldje el nekünk az alábbi címre privacy@wahlclipper.com vagy kövesse a leiratkozásra vonatkozó lépéseket, amelyeket minden tőlünk kapott e-mailben megtalál.  Ha online megadja a postai címét, akkor időnként kaphat tőlünk tájékoztatókat az új termékekről, szolgáltatásokról vagy közelgő eseményekről szóló információkkal. Ha nem szeretne ilyen tájékoztató leveleket kapni tőlünk, kérjük, jelezze nekünk az alábbi címen privacy@wahlclipper.com vagy hívjon fel minket a fent említett telefonszámon. Kérjük, vegye figyelembe, hogy egy bizonyos átfutási ideje van annak, hogy el tudjuk távolítani a listáinkról az Ön e-mail címét. A továbbiakban is kapcsolatba léphetünk Önnel, ha fontos bejelentéseket vagy figyelmeztetéseket kell közölnünk a Weboldalakkal kapcsolatban.

 

 

 

Támogatással kapcsolatos információk: A Weboldalakon keresztül feltölthet egy támogatási kérelmet, amelyben információkat közölhet velünk. Arra fogjuk használni ezeket az információkat, hogy segítsünk Önnek a támogatási kérelmével kapcsolatban és ezeket az információkat megtarthatjuk annak érdekében, hogy segítsünk Önnek és más felhasználóknak a támogatási kérelmeikkel kapcsolatban. Kérjük, ne töltsön fel semmi olyan információt a támogatási feltöltésen keresztül, amely bizalmas vagy kényes információ és amihez nem szeretné, hogy a Wahl vagy annak szolgáltatói hozzáférhessenek vagy használhassák a jövőben.

 

 

 

Űrlappal kapcsolatos információk: Lehet, hogy űrlapokat használunk ahhoz, hogy elkérjünk Öntől egyes információkat a Weboldalakon keresztül, ilyen információk lehetnek az Ön kapcsolattartási adatai, amikkel a kapcsolatokhoz vagy szolgáltatási kérelmekhez járul hozzá. Ezek az információk tartalmazhatnak személyes adatokat.

 

 

 

Termék regisztráció: Akkor kérhetünk Öntől személyes információkat, amikor Ön valamilyen információt szeretne megtudni a Wahlról vagy amikor Ön regisztrálja a termékét a Weboldalakon. Ezeket az információkat arra használjuk, hogy kommunikáljunk Önnel a termékével és egyéb Wahl termékekkel kapcsolatban, illetve, hogy kommunikáljunk Önnel az érdeklődésével kapcsolatban és hogy válaszoljunk a kérdéseire.

 

 

 

Információk, amiket automatikusan gyűjtünk:

 

 

 

Automatikus adatgyűjtést és vizsgálati technológiákat használunk, például a Google Analyticset, annak érdekében, hogy összesítve és felhasználó specifikusan gyűjtsünk információkat az Ön felszerelésével, domain nevével, használati sémájával, kommunikációs adatával és forrásaival kapcsolatban, amelyekhez hozzáfér és használ a Weboldalakon. Idetartozik az Ön IP-címe, böngésző és navigációs sémái. Ezen információkat a Weboldalaink fejlesztéséhez használjuk. Az automatikusan összegyűjtött információkat a Wahl törvényes érdekeinek eljárási jogalapján dolgozzuk fel a Weboldalak értékelése során. A Weboldalak használata során automatikusan gyűjtött információk az alábbiakat tartalmazzák:

 

 

 

Sütik, adatgyűjtő jelek, linkek és egyéb nyomkövető technológiák: A Wahl lehet, hogy nyomonköveti azt, ahogyan Ön használja és kapcsolatba lép a Weboldalakkal, mindezt a sütik, az adatgyűjtő jelek, a linkek, a Google Analytics és egyéb nyomkövető technológiák segítségével.  Mindezt azért csináljuk, hogy könnyebben tudjuk megvizsgálni és fejleszteni a Weboldalak használatát. Ezen technológiák által automatikusan gyűjthetünk információkat arról, hogy Ön hogyan használja a Weboldalakat és milyen más online tevékenységet végez, idetartozik az Ön e-mail kapcsolatai, harmadik felek szolgáltatásai és ügyfél alkalmazások, illetve a Weboldalak elhagyása után Ön által végzett egyes online tevékenységek. A link információkat általában csak összesítetve vizsgáljuk. Egyes Weboldalak lehet, hogy nem megfelelően fognak működni, ha nem engedélyezi a sütiket. Ezen adatok közé tartozhatnak az elemzési információk, a Weboldalak megtekintése előtt meglátogatott weboldalak, a böngésző és az operációs rendszer típusa, továbbá a tartalmainkkal, illetve az e-mailjeinkkel kapcsolatos tevékenységeinek a nyomonkövetése.

 

 

 

A más weboldalakon történő hirdetések kezelése érdekében együttműködünk harmadik felekkel. Annak érdekében, hogy az Ön böngészési előzményeinek és érdeklődési körének megfelelő hirdetéseket tudjunk Önnek mutatni, az együttműködő partnereink lehet, hogy használnak sütiket vagy ahhoz hasonló technológiákat.

 

 

 

Egyedi azonosítók: Amikor Ön használja vagy hozzáfér a Weboldalakhoz, akkor mi hozzáférhetünk, gyűjthetünk, megfigyelhetünk, tárolhatunk az Ön eszközén és/vagy távolról tárolhatunk egy vagy több „Egyedi azonosítót”, például univerzális egyedi azonosítót („UUID”). Az egyedi azonosító lehet, hogy tartósan az eszközén marad azért, hogy gyorsabban tudjon bejelentkezni és elősegítsük az Ön Weboldalakon való navigációját. A Weboldalak egyes funkciói lehet, hogy nem fognak megfelelően működni, hogyha az egyedi azonosítók használata vagy hozzáférhetősége nincs párosítva vagy le van tiltva.

 

 

 

Elemzési információk: Azért elemezzük az adatokat, hogy biztosítsuk a weboldal működését és fejlesszük a Weboldalakat. Mobil elemzési szoftvereket használunk, hogy könnyebben megértsük a Weboldalak funkcióját az Ön telefonján. Ez a szoftver tárolhat olyan információkat, mint például milyen gyakran használja a Weboldalakat, mi történik a Weboldalak között, összesített használat, teljesítmény adatok, alkalmazás hibák, hibakeresési információk és honnan lettek letöltve a Weboldalak. A tárolt adatokat nem kötjük össze semmilyen Ön által a mobil alkalmazáson keresztül megadott személyazonosító információval.

 

 

 

Log fájllal kapcsolatos információ: Amikor Ön a Weboldalainkat használja, akkor mi kaphatunk egy log fájl információt, mint például az Ön IP-címe, a böngészőjének a típusa, az elérés időpontjai, domain nevek, operációs rendszer, az utalásos weboldal(ak), a meglátogatott oldalak, helyszín, az Ön mobil hordozója, eszköz információ (az eszköz és az alkalmazás azonosítói), keresési feltételek és süti információk. Akkor kapunk log fájl adatot, amikor Ön reagál a Weboldalainkra, például amikor Ön meglátogatja a weboldalakat, bejelentkezik a Weboldalainkra vagy reagál az e-mail figyelmeztetéseinkre. A Wahl azért használ log fájl adatokat, hogy biztosítsa, megértse és fejlessze a Weboldalait, illetve, hogy személyre szabja azt a tartalmat, amelyet Önnek mutatunk. A Wahl összekötheti ezt a log fájlt más információkkal, amit a Wahl a Weboldalakon keresztül Önről gyűjt.

 

 

 

Nyilvános információk: A Wahl nyilvánosan elérhető forrásokból is gyűjthet Önről adatokat. A jelen adatvédelmi nyilatkozat szerint az olyan információk tekinthetők nyilvános információknak, amelyeket Ön bármilyen nyilvános vagy nyílt fórumon, például a közösségi hálózaton, nyilvánosságra hoz. És ezeket az információkhoz hozzáférhet és összegyűjtheti a Wahl. Kérjük, vegye figyelembe, hogy azok a tartalmak vagy információk nem magánjellegűek és nem is bizalmasak, amelyeket a Weboldalakon keresztül vagy azoknak a használatával Ön harmadik feleknek ad át. A Wahl nem vállal felelősséget azokért a tartalmakért vagy információkért, amelyeket ön közzétesz vagy harmadik felekkel megoszt. Amelyik információt nem szeretné, hogy nyilvános legyen, azt kérjük, ne ossza meg.

 

Az információ felhasználása

 

A Wahl az adatvédelmi nyilatkozatban felsorolt szándékok eléréséért használja azokat az információkat, amelyeket Önről kapunk. A Wahl törvényes érdekeinek eljárási jogalapján dolgozzuk fel az Weboldalakon keresztül Önről kapott személyes adatokat a Weboldalak és azok funkcióinak biztosítása érdekében. Az ilyenfajta feldolgozások a Wahl törvényes érdekei vagy a Weboldalakkal kapcsolatos szolgáltatók miatt szükségesek. Adott esetben alternatív jogalapokra támaszkodhatunk, például bizonyos típusú feldolgozások esetén az Ön beleegyezésére.

 

 

 

Példák arra, hogyan kezelhetjük személyes adatait és a jogalapunk, amelyen elvégezzük az ilyen fajta feldolgozást:

 

 

 

Az információ használata
Jogalap
(1) hogy Önnek megjelenítsük a Weboldalakat és azok tartalmait, ideértve a Weboldalaink használatának és interfészének optimalizálását.
GDPR (általános adatvédelmi rendelet), 6(1)(f) cikke:  a személyes adatokra a Wahl vagy a harmadik felek törvényes érdekeinek céljából van szükség, illetve a használat az érintett sérelme nélkül történik.
(2) hogy az Ön közleményeit, információit vagy szolgáltatásait biztosítsuk, ideértve azokat a szolgáltatásokat is, amelyeket Ön kért tőlünk.
GDPR (általános adatvédelmi rendelet), 6(1)(f) cikke:  a személyes adatokra a Wahl vagy a harmadik felek törvényes érdekeinek céljából van szükség, illetve a használat az érintett sérelme nélkül történik.
(3) hogy a Weboldalak frissítése, módosítása, fejlesztése, strukturálása, személyre szabása vagy a Weboldalak és azok funkcióinak egyéb korrigálása érdekében elemezzük, hogy Ön hogyan használja a Weboldalakat.
GDPR (általános adatvédelmi rendelet), 6(1)(f) cikke:  a személyes adatokra a Wahl vagy a harmadik felek törvényes érdekeinek céljából van szükség, illetve a használat az érintett sérelme nélkül történik.
(4) hogy figyelmeztetéseket küldjünk Önnek a saját fiókjával kapcsolatban
GDPR (általános adatvédelmi rendelet), 6(1)(f) cikke:  a személyes adatokra a Wahl vagy a harmadik felek törvényes érdekeinek céljából van szükség, illetve a használat az érintett sérelme nélkül történik.
(5) hogy teljesítsük kötelezettségeinket és érvényesítsük az Ön és köztünk létrejött szerződésekből eredő jogaikat
GDPR (általános adatvédelmi rendelet), 6(1)(f) cikke:  a személyes adatokra a Wahl vagy a harmadik felek törvényes érdekeinek céljából van szükség, illetve a használat az érintett sérelme nélkül történik.
(6) hogy figyelmeztessük a Weboldalainkkal vagy más, a Weboldalainkon ajánlott vagy nyújtott szolgáltatásainkkal kapcsolatos változásokról
GDPR (általános adatvédelmi rendelet), 6(1)(f) cikke:  a személyes adatokra a Wahl vagy a harmadik felek törvényes érdekeinek céljából van szükség, illetve a használat az érintett sérelme nélkül történik.
(7) hogy biztosítsuk Önnek a Weboldalainkon lévő interaktív funkciókban való részvételt
GDPR (általános adatvédelmi rendelet), 6(1)(f) cikke:  a személyes adatokra a Wahl vagy a harmadik felek törvényes érdekeinek céljából van szükség, illetve a használat az érintett sérelme nélkül történik.
(8) vagy egyéb más célra, amihez Ön a beleegyezését adja.
Az érintett beleegyezését adta.
 

 

Információ megosztás

 

Amikor Ön hozzáfér vagy használja a Weboldalainkat, mi az adatvédelmi nyilatkozatban leírtak alapján gyűjtjük, használjuk, osztjuk meg és egyéb módon dolgozzuk fel az Ön személyes információit. A Wahl nem fogja megosztani, eladni, kiadni vagy egyéb módon nyilvánosságra hozni az Ön magánjellegű személyes információit, kivéve azon korlátozott esetekben, amelyek az adatvédelmi nyilatkozatban szerepelnek, ideérte:

 

Összesített, nem személyes adatok: Nyilvánosságra hozhatunk összesített, nem személyes adatokat, amelyek a Weboldalakon szerepelnek. Idetartozik az összes olyan információ, amellyel nem lehet azonosítani a személyeket. A Wahl lehet, hogy megoszt az üzleti partnerekkel demográfiai információkat, de azok összesített és személytelenített információk lesznek, tehát semmilyen személyes információ nem lesz felfedve.

 

 

 

A Wahlon belül: A Wahlon belül, annak leányvállalataival, társulásaival megoszthat és feldolgozhat információkat A Wahl személyzete hozzáférhet az Ön információihoz, ha szükség van azokra a Weboldalak normál üzletmenetéhez. Ideértve az Ön Weboldal használatával és arra való reagálásával kapcsolatos információkat.

 

Szolgáltatók: A Wahl számos szervezettel és személlyel működik együtt annak érdekében, hogy biztosítsa Önnek a Weboldalak hozzáférhetőségét („Szolgáltatók”), ilyenek például a weboldal és adattárhely vállalatok és az elemzési információkat nyújtó vállalatok, mint a Google Analytics. Annak érdekében, hogy segítse a működésünket, biztosítsa és értékesítse a Weboldalakat, a Wahlnak együtt kell működnie ilyen harmadik fél Szolgáltatókkal. Ezeknek a harmadik feleknek csak korlátozott hozzáférésük van az Ön információihoz és csak arra használhatják az Ön információit, hogy végrehajtsák azokat a feladatokat, amelyekkel megbíztuk őket. A Szolgáltatókkal azokat az információkat oszthatjuk meg, amelyeket Ön szolgáltatott a számunkra vagy amelyeket mi gyűjtöttünk Önről. Idetartoznak a személyes adatok és az adatgyűjtő eszközökből származó információk, mint a sütik, adatgyűjtő jelek és a log fájlok.

 

 

 

A Wahl felelősségteljes lépéseket tesz annak érdekében, hogy biztosítsa a Wahl nevében eljáró Szolgáltatók valóban elkötelezetten védjék az Ön információit. Ha a Wahl tudomására jut, hogy az egyik Szolgáltató nem megfelelően használja vagy hozza nyilvánosságra az információkat, akkor kereskedelmileg észszerű lépéseket fogunk tenni annak érdekében, hogy véget vessünk vagy kijavítsuk az információk helytelen használatát vagy nyilvánosságra hozatalát.

 

 

 

A Wahl törvényes érdekeinek eljárási jogalapján osztjuk meg a Szolgáltatókkal a személyes információkat a Weboldalak hozzáférhetősége érdekében. A Szolgáltatókkal való együttműködés számos alkalommal elengedhetetlen annak érdekében, hogy Önnek elérhetővé tegyük a Weboldalakat. Főleg akkor, ha ezek a vállalatok fontos szerepet töltenek be, például segítenek nekünk a Weboldalak működtetésében és biztonságossá tételében. Más esetekben ezek a szolgáltatók nem feltétlenül elengedhetetlenek a számunkra a Weboldalak biztosításában, viszont segítenek ezeket javítani, például azzal, hogy segítenek kutatásokat végrehajtani, hogyan tudnánk jobb szolgáltatást nyújtani a felhasználóink számára. Ezekben az utóbbi esetekben törvényes érdekünk, hogy együttműködjünk a szolgáltatókkal a Weboldalak fejlesztése érdekében.

 

 

 

Üzleti tranzakciók: A Wahl felvásárolhat más üzleteket vagy azok tulajdonait, eladhatja az üzleti tulajdonainkat vagy becsődölhet, egyesülhet egy másik vállalkozással, felvásárolhatják, újraszervezheti vagy eladhatja a tulajdonait (egy „Üzleti tranzakció”). Az Önnel kapcsolatos információk, ideértve a személyes adatait, részét képezhetik az Üzleti tranzakcióban eladott vagy áthelyezett tulajdonoknak.

 

 

 

Biztonsági és jogos kérelmek: A jogos kérelmeknek megfelelően felszólíthatnak minket, hogy hozzuk nyilvánosságra a Weboldalak felhasználóinak információit, ilyenek az idézések vagy bírósági végzések, illetve a hatályos jogszabályoknak megfelelő kérelmek. Általában nem hozunk nyilvánosságra a felhasználók információit, kivéve, ha jóhiszeműen hisszük, hogy a bűnüldöző szervek vagy a privát peres felek információs kérelme megfelel az alkalmazandó jogi előírásoknak. Megoszthatjuk az Ön információit, ha úgy véljük, hogy erre szükség van az alkalmazandó jogszabályoknak való megfeleléshez, a saját érdekeink vagy tulajdonunk védelme érdekében, hogy megakadályozzuk a Weboldalakon keresztül elkövetett csalásokat vagy egyéb jogellenes tevékenységeket vagy a Wahl név használatát, illetve minden személy biztonságának védelmében. Ide tartozhat az információk más vállalatokkal, ügyvédekkel, ügynökökkel vagy kormányzati hivatalokkal való megosztása. A jelen adatvédelmi nyilatkozat nem kíván korlátozni semmilyen jogi védelmet vagy ellenvetést, amelyet Ön a harmadik fél - beleértve a kormányt is - kérelme ellen kíván emelni, amiben arra kérik Önt, hogy hozzuk nyilvánosságra az Ön információit.

 

 

 

Az Önnek kapcsolatos információkhoz kapcsolódó jogai és választási lehetőségei

 

 

 

Az Ön jogai

 

A Wahl arra törekszik, hogy minden személy számára biztosítsa a joghatóságuk által felajánlott jogaikat. Az itt tárgyalt jogok nem minden egyéni adatalanyra vonatkoznak, és a joghatóságától függően nem biztos, hogy vonatkozhatnak Önre.

 

 

 

Az általunk feldolgozott Önnel kapcsolatos információkkal kapcsolatban számos jogot élvezhet. Az Ön tartózkodási helyétől függően egyes jogok csak bizonyos korlátozott esetekre vonatkoznak. Ha szeretné kezelni, megváltoztatni, korlátozni vagy törölni a személyes információit, akkor azt úgy teheti meg, ha kapcsolatba lép velünk. Kérelem benyújtása esetén a Wahl tájékoztatni fogja Önt arról, hogy rendelkezik-e az Ön személyes adataival.   Az Önnel kapcsolatos információk feldolgozásának egyes eseteiben joga van korlátozni vagy behatárolni azokat a módokat, ahogyan az Ön személyes információit használjuk. Bizonyos körülmények között Önnek joga van kérni a saját személyes információinak a törlését, illetve, joga van ahhoz, hogy könnyen hozzáférhető formátumban megkapja a személyes adatainak másolatát.

 

 

 

Amennyiben az ilyen jogokat az egyéni adatalanyokra vonatkozó jogszabályok írják elő, mint például az Európai Unióban („EU”) lakóhellyel rendelkező valamennyi érintettet az alábbi jogok érvényesek: a hozzáférés joga (GDPR, 15. cikk); a helyesbítés joga (GDPR, 16. cikk); az eltöröltetés joga (GDPR, 17. cikk); a feldolgozás korlátozásának joga (GDPR, 18. cikk); a tiltakozáshoz való jog (GDPR, 21. cikk); és amennyiben alkalmazandó, az adat hordozhatóságához való jog (GDPR, 20. cikk). Továbbá joga lehet ahhoz is, hogy egy megfelelő adatvédelmi szabályozási hatóságnál panaszt nyújtson be (GDPR, 77. cikk).

 

 

 

Amennyiben az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint a törvényes érdekeinknek vagy a köz érdekének megfelelően dolgozzuk fel az Ön információit, bizonyos körülményekben Ön tiltakozhat ez ellen a feldolgozás ellen. Ilyen esetekben az Önnel kapcsolatos információk feldolgozását megszüntetjük, kivéve, ha törvényes indokokkal rendelkezünk a feldolgozás folytatására, vagy ha a feldolgozásra jogi okokból kifolyólag van szükség. Ha direkt marketing tevékenységekre használjuk az Ön adatait, akkor Ön mindig tiltakozhat a leiratkozási folyamat teljesítésével vagy megváltoztathatja a fiók beállításait.

 

 

 

Attól függetlenül, hogy Ön jóváhagyott egyes adatfeldolgozási folyamatokat, bármikor visszavonhatja a jóváhagyását, csak írjon az alábbi e-mail címre: privacy@wahlclipper.com.  A jóváhagyás visszavonása nem befolyásolja az Ön személyes adatai használatának érvényességét addig, amíg az Ön jóváhagyását vissza nem vonták.

 

 

 

A Wahl által Önről összegyűjtött információhoz hogyan tud hozzájutni

 

Nyugodtan lépjen kapcsolatbaa Wahllal , ha bővebben szeretne értesülni azokról az információkról, amelyeket Önről gyűjtöttünk, beleértve az Önről gyűjtött adatok természetét és pontosságát, kérheti az Önnel kapcsolatos információk frissítését, módosítását vagy törlését, illetve közölheti azt, hogy szeretné abbahagyni azon Weboldalak használatát, amelyek az Ön információit használják, vagy hogy szeretné visszavonni a Wahl felhatalmazását.

 

 

 

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az Önnel kapcsolatos információk törlésére vagy eltávolítására irányuló kérések nem feltétlenül biztosítják a tartalom vagy a közzétett információk teljes vagy átfogó eltávolítását, és az eltávolított információk tartósan fennmaradhatnak a biztonsági másolatokban. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ha úgy dönt, hogy törli az Önre vonatkozó információkat, vagy lemond az adatok gyűjtéséről és használatáról, azzal tudomásul veszi, hogy bizonyos funkciók, többek között, de nem kizárólag a Weboldalakhoz való hozzáférés korlátozott lehet, illetve a továbbiakban lehet, hogy nem fognak az Ön rendelkezésére állni.

 

 

 

Esetlegesen mindaddig megtarthatjuk az Önről kapott információkat, amíg az a szerződéses és jogi kötelezettségeink teljesítéséhez szükséges vagy határozatlan időre, de az információt általában csak addig tartjuk meg, ameddig az adatgyűjtés céljainak eléréséhez vagy a jogszabály egyéb követelményeinek teljesítéséhez szükséges. Illetve kitörölhetjük a személyes adatait a rendszerünkből az adatmegőrzési tervünk alkalmával.  A Weboldal fiókok törlése vagy deaktiválása után, a Wahl egy kereskedelmileg észszerű ideig megőrizheti az Önnel kapcsolatos információkat és tartalmakat a biztonsági mentés, archiválás és könyvvizsgálási célokra.

 

 

 

A Wahllal való kommunikáció megszakítása

 

A felhasználók az alábbi, e-mailben elmagyarázott leiratkozási folyamattal szakíthatják meg a Wahllal való kommunikációt vagy a fentebb említett címen keressenek meg minket. Ne feledje azonban, hogy nem szakíthatja meg a Weboldalakhoz kapcsolódó kommunikációkat, például a fiókok ellenőrzését, a Weboldalak funkcióinak módosítását vagy frissítését, illetve a műszaki és biztonsági figyelmeztetéseket.

 

 

 

Ne kövessen

 

A Wahl jelenleg nem alkalmaz olyan folyamatot, amely automatikusan válaszolna a web böngészők, mobil eszközök vagy más mechanizmusok által küldött „Ne kövessen” (DNT) jelekre. Az iparági standardok alapján a harmadik felek gyűjthetnek adatokat, ideértve a személyes adatokat, az Ön hosszútávú online tevékenységeit vagy a Weboldalak használata közbeni különböző weboldalak látogatását, illetve a Weboldalak használata alatt igénybe vett online szolgáltatásokat. Az alábbi linken leiratkozhat az online viselkedési hirdetésekről http://www.aboutads.info/choices/. Továbbá korlátozhat egyes nyomkövetőket a web böngészőben a sütik letiltásával.

 

 

 

Az információ biztonsága

 

 

 

Az Önnel kapcsolatos információk biztonsága

 

A Wahl ésszerű erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy biztosítsa és megvédje az Ön információinak a pontosságát és megbízhatóságának és megelőzze azok elvesztését, az azokkal való visszaélést, azoknak jogosulatlan hozzáférését, nyilvánosságra hozatalát, módosítását és megsemmisítését. A Wahl végrehajtja az általunk és az iparági előírásoknak megfelelőnek vélt biztonsági intézkedéseket. Mivel egyik adatbiztonsági protokoll sem áthatolhatatlan, ezért a Wahl nem tudja garantálni a saját rendszerünk vagy adatbázisaink biztonságosságát, ahogy azt sem tudjuk garantálni, hogy az általunk Önről gyűjtött személyes információk nem lesznek adatsértés áldozatai, nem lesznek lehallgatva, megsemmisítve, nem lesznek hozzáférhetők vagy illetéktelenül nem lesznek nyilvánosságra hozva. Ennek megfelelően, bármely Ön által a Weboldalakra vagy onnan áthelyezett információért Ön felel.

 

 

 

Kérjük, segítsen biztonságban tartani az Ön információit. Ön a felelős azért, hogy bizalmas maradjon az Ön Weboldalakon használt fiókjainak jelszava és teljes mértékben Ön a felelős az összes olyan tevékenységért, amely az Ön Weboldal fiókjainál használt jelszava alatt történik. A Wahl kifejezetten fenntartja a jogot arra, hogy megszüntesse az Ön Weboldalakhoz való hozzáférését és a Wahllal kötött, a weboldalakhoz kapcsolódó bármely szerződését, amennyiben a Wahl megtudja, vagy úgy gyanítja, hogy Ön hozzáférhetővé tette a saját Weboldal fiókját vagy jelszó információit egy illetéktelen harmadik fél számára.

 

 

 

További rendelkezések a Weboldalakkal és az Önnel kapcsolatos információkról

 

 

 

Az Önnel kapcsolatos információk áthelyezése és tárolása

 

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Wahl által Önről gyűjtött információkat általunk áthelyezhetik, feldolgozhatják és/vagy hozzáférhetnek az Egyesült Államokban, Németországban vagy más olyan országokban, ahol mi vagy a Szolgáltatóink működnek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az Ön személyes adatait áthelyezhetik és kezelhetik az Ön tartózkodási helyétől eltérő államban vagy országban található számítógépeken, ahol az adatvédelmi törvények eltérhetnek, és nem biztos, hogy olyan védelmet nyújtanak, mint azok, amelyek az Ön tartózkodási helyén érvényesek. Ha az Egyesült Államokon kívül tartózkodik és úgy dönt, hogy megengedi, hogy Önről információkat gyűjtsünk, akkor kérjük, hogy vegye figyelembe, a Wahl lehet, hogy át fogja helyezni az Ön személyes adatait az Egyesült Államokba és ott fogja feldolgozni és tárolni azokat.

 

 

 

Ha az Európai Gazdasági Közösségen belül („EGK”) tartózkodik vagy más régióban, ahol az adatgyűjtésre és felhasználásra vonatkozó jogszabályok eltérhetnek az Egyesült Államokbeli törvénytől, kérjük, hogy vegye figyelembe, hogy adatokat küldhetünk egy olyan országnak vagy joghatóságnak, amely nem rendelkezik ugyanazokkal az adatvédelmi törvényekkel, mint az Ön joghatósága, ahogy azt a jelen adatvédelmi nyilatkozat ismerteti. Ezen információkat az EGK-n kívül dolgozó személyzet is feldolgozhatja, akik nekünk vagy az egyik Szolgáltatónknak dolgozik, amint azt ismertettük.

 

 

 

Webtárhely: A Wahl az alábbi webtárhely szolgáltatókkal működik együtt:

 

 

 

Web Domain:                                 Tárhely szolgáltatók:

 


wahl.com és wahlUSA.com           Amazon Web szolgáltatások
wahlglobal.com                              Azure és Amazon Web szolgáltatások
wahlpro.com                                    Digital Ocean
somahaircare.com                         Digital Ocean
wahlbarberbattle.com                    Digital Ocean
wahlanimal.com                             Mindfire Communications, Inc.

 

 

 

 

A Wahl megosztja az Ön személyes adatait azokkal a webtárhely szolgáltatókkal, akikkel együttműködik a Weboldalak használatához szükséges adatok feldolgozásában.

 

 

 

Adattárhely: A Wahl az alábbi adattárhely szolgáltatókkal működik együtt:

 

 

 

Web Domain                               Adattárhely
 
wahl.com és wahlUSA.com          Drupal, Perch és Magento
wahlglobal.com                            Kentico
wahlpro.com                                Digital Ocean
somahaircare.com                       Digital Ocean
wahlbarberbattle.com                  Digital Ocean
wahlanimal.com                           Mindfire Communications, Inc. 

 

 

 

A Wahl megosztja az Ön adatait, ideértve az Ön személyes adatait azokkal a adattárhely Szolgáltatókkal, akikkel együttműködik a Weboldalak használatához szükséges adatok feldolgozásában.

 

 

 

A Wahl weboldalak biztonságos használata

 

A Wahl biztonsági és adatvédelmi szabályozásainak ellenére nem tudjuk garantálni, hogy amikor Ön a Weboldalakat használja, akkor a Weboldalak teljes mértékben mentesek az illegális, sértő vagy más helytelen tartalmaktól, illetve olyan anyagoktól, amelyeket Ön nem tart helytelennek vagy más felhasználók illegális magaviseletétől. Úgy tud segíteni a Wahlnak, hogy az alábbi információk felhasználásával értesít minket arról, ha valaki kéretlenül lépett Önnel kapcsolatba. 

 

 

 

Az Ön Kaliforniában érvényes adatvédelmi jogai

 

A kaliforniai polgári törvénykönyv 1798.83-as része szerint (amely a „Shine the Light" törvényként is ismert), a Wahl Kaliforniában élő tagjai és ügyfelei kérhetnek bizonyos információkat a személyes adatoknak az előző naptári év során harmadik fél számára közvetlen marketing célokra történő közzétételéről. Ilyen kérelem benyújtásához kérjük, hogy írjanak nekünk az alábbi címre vagy a privacy@wahlclipper.com e-mail címre, aminek a tárgya és a tartalma ez a szöveg legyen: „Kaliforniai adatvédelmi információ kérelem”. Harminc (30) napon vagy az alapszabály előírásának megfelelő időn belül fogunk a kérelmének megfelelően cselekedni. Kérjük, hogy vegye figyelembe, nem minden információ megosztását fedik le a „Shine the Light” törvény követelményei és csak a törvényben foglalt információk megosztásával kapcsolatban válaszolunk.

 

 

 

Az adatvédelmi nyilatkozatunkban történt változások

 

A Wahl időről időre módosíthatja ezt az adatvédelmi nyilatkozatot. Az adatvédelmi nyilatkozat legfrissebb változata az irányadó az Önnel kapcsolatos információk kezelésénél. Ezt az adatvédelmi nyilatkozatot megtalálja az alábbi linken https://www.wahl.com/privacy. Kapcsolatba léphet velünk, ha szeretné megtekinteni az előző adatvédelmi nyilatkozatokat. Ezen nyilatkozat jelentős változásairól a weboldalon keresztül, vagy ha a Weboldalakon használt fiókjában megadott e-mail címet, akkor e-mailen keresztül fogjuk tájékoztatni, illetve egy „gyors” áttekintést fog kapni a változásokról.

 

 
Want to remove your data?
Email Us
privacy@wahlclipper.com