Filozófia
philosophy_local

1919 óta, az első elektromos hajnyíró feltalálásával a Wahl Clipper Corporation vezető pozíciót tölt be a professzionális és konzumer kategóriában. Ma - több mint 1.500 alkalmazottal világszerte - büszkék vagyunk arra, hogy folytathatjuk azt a tradíciót, amelyet Leo J. Wahl hozott létre 98 évvel ezelőtt, az innováció és a magas szintű vevőkiszolgálás hagyományát.
Miközben az évek során változunk, ugyanakkor mégis állandóak is maradunk. Székhelyünk még mindig Sterlingben, Illinois államban van az Egyesült Államokban. Ma a termékeinket közel 165 országban árulják világszerte, 5 globális gyártó üzemünk valamint 8 értékesítési irodánk van.

Termékeink a legjobbak és a leginnovatívabbak maradtak az iparágban. Kereskedő partnereinknek olyan kiszolgálást nyújtunk, amely globális színvonalú az integritást, az értéket és a hatékonyságot illetően.

98 évvel ezelőtt, az első elektromos hajnyíró feltalálásával létrehoztunk egy vadonatúj kategóriát. Ebben a 98 évben folyamatosan a minőséget és a megújulást hoztuk mind a professzionális, mind a konzumer kategóriában, oly módon, hogy a változó vevői igényekre reagáltunk. Kezdve a Trim’nVac készüléktől a Complement Hair Dryer hajszárítóig magas színvonalú termékeket és új kényelmet hoztunk az emberek otthonába.
A Wahl cégnél büszkék vagyunk a kiválóság örökségére, valamint a figyelemreméltó innovatív áttörések sorozatára, amelyet a jelenért és jövőért teszünk.