Product registration Contact
Coulanceregeling
TIJDELIJKE ONDERHOUDS-COULANCEREGELING VANWEGE DE CORONA CRISIS

Beste professionele eindgebruiker,

 

Vanwege de uitzonderlijke situatie die nu in een groot deel van de wereld gaande is, zijn er, ook in de Benelux, vele salons gesloten. De kans is groot dat u daar als professional ook mee te maken heeft. Het is een vervelende en onzekere periode.
Om u tegemoet te komen en om met u mee te denken, stellen we de volgende coulanceregeling beschikbaar.

Tot eind april 2020 berekenen wij GEEN reparatie- & retour verzendkosten

Bij Wahl Nederland B.V. is de Technische Dienst nog steeds geopend. Omdat bij u de tondeuses en trimmers nu (grotendeels) stil zullen liggen is het een ideaal moment om deze na te laten kijken en op te sturen voor service en/of reparatie.

 

Tot eind april 2020 kunt u uw tondeuses en trimmers van Wahl, Moser en Ermila laten repareren zonder dat wij reparatie- & verzendkosten* berekenen. Alleen de benodigde onderdelen die buiten de garantie vallen zullen in rekening gebracht worden. Vergeet niet de opgestuurde apparaten zo compleet mogelijk aan te leveren. Denk hierbij aan een laadstation, stekker transformator, handapparaat en snijmes. En voeg een brief toe met uw omschrijving van de klacht en vermeld uw adresgegevens.

Apparaten opsturen

U kunt de reparaties inleveren bij uw groothandel of rechtstreeks op sturen naar de Technische Dienst van Wahl Nederland. Onze monteurs zullen de tools nakijken en zo nodig repareren. Het kan zijn dat het iets langer duurt dan gebruikelijk, maar we zullen ons best doen om het zo snel mogelijk weer retour te sturen zodat u direct weer aan de slag kunt als de zaak weer open gaat.

 

U kunt uw reparatie sturen naar:

Wahl Nederland B.V.

T.a.v. Technische Dienst.

Engelenburgstraat 36

7391 AM Twello

 

 

Voor vragen kunt u contact opnemen via:

Telefoon: 0571-268368

Email: service@wahl.nl

 

We wensen u veel succes en sterkte!

 

 

* De verzendkosten die niet in rekening worden gebracht zijn de retour verzendkosten, wanneer het vanuit Wahl Nederland wordt terug gezonden naar u. De verzendkosten om het naar ons toe te sturen zijn worden niet verrekend.

Comments, questions?

We value your feedback!